Celebrating International Women's Day in 4Look Academy

March 18, 2017


Prošlu srijedu okupili smo se u 4Look Academy u Rijeci kako bi proslavili Međunarodni dan žena te smo napokon otkrili konačne boje i frizure na kojima smo toliko dugo radili.

U znaku dobrih frizura i novih prijateljstava, društvo kroz proces transformacije kose su mi pravile divna, inspirativna Stella s bloga Parts of the Sun te najdraža crno - bijela kraljica Anita s bloga NOIR ANI.


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Uz ekipu iz 4Look-a i Siulete, osim odlične organizacije, vesele, opuštene i nasmijane afmosfere (nama je u backstage-u bilo super zabavno), za nezaboravno iskustvo pobrinula se Tanja iz La Vetrina, koja nam je odabrala tri predivna outfita - za svaku nešto posebno i drugačije. Uspjela je uklopiti naš osobni stil, preferencije i, naravno, boju kose, u stil La Vetrine te u nekoliko komada odjeće predstaviti i La Vetrinu, ali i nas. 

Kako bi naš izgled bio potpun, pobrinula se Ankica iz Optike Vid čije smo naočale nosile. Dogovor oko naočala je trajao kratko, odmah smo se skužile, a odabrala nam je tri modela klasičnih, a trendy "mačkastih" okvira.


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Stella Mešić


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


U projekt su se također uključili i Mašnica planerPorsche Inter Auto, Catrice kozmetika te No+vello koji su, zajedno sa 4Look-om, sastavili poklon pakete koji su otiši u ruke nekoliko sretnica prisutnih na eventu.
Ipak, da ne ispadne da je samo nekoliko osoba bilo sretne ruke, svi koji su prisustvovali eventu su na odlasku dobili "goodie bag" u kojoj se nalazila mala Bottega gold boca pjenušca, četka za kosu te testeri Acca Kappa parfema.  

Za slatku stranu priče pobrinuli su se Ebba's cuisine čije sam belgijske praline željela probati, no sve su nestale dok smo sišle s pozornice. Očito su bile fine. :)


Photo by: Ivor Mažar


Ono što je inspiririralo cijelu ovu priču i promjene boja kose su Bottega Gold boce pjenušavog vina. Moram priznati da, iako ne volim ovaj tip pića, ova tri su mi se svidjela. Da, i zlatna mi je nekako najboljeg okusa. :)


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Kako je cijeli projekt bio u women empowerment-a i žena, Acca Kappa parfemi su se odmah uklopili u tu priču. Predstavlja ih, pogađaš - žena.  
Elegantne minimalističke bočice su jedno, ali ono što je unutra je nešto sasvim posebno i drugačije. Moraš ih isprobati!


Photo by: Ivor Mažar


Anita Dundović s moje desne strane, Stella Mešić s lijeve; Photo by: Ivor Mažar


No, ipak, za realizaciju ideje da se boje Bottega boca prenesu na našu kosu, najviše su zaslužne naše stilistice i njihovi timovi. Ne mogu dovoljno nahvaliti profesionalnost te žene, njihovu simpatičnost, pristupačnost... Odraz su cijele filozofije koju 4Look prenosi - prijateljska nastrojenost te osobni pristup svakom pojedinom klijentu, uz ogromnu profesionalnost i znanje. 

O procesu transformacije sam pisala ovdje, korišteni su Kemon proizvodi, a o samoj njezi i održavanju boje ću pisati u jednom odd narednih postova.


Marija Mažar s portala Stilueta, Ines Matić 4Look marketing menager, Anita Dundović s bloga NOIRANI, stilistica Marina, Tena Beauty Wonderlust, Stella Mešić s bloga Parts of the Sun, stilistice Morena i Aldijana; Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Ono što me posebno veselilo kroz cijeli projekt i pripreme za ovaj event je što sam dobila priliku raditi ono u čemu uživam - šminkati. 

Stelli i Aniti sam radila neutralni makeup u skladu s bojama kose. Isto tako, šminkala sam i naše dvije organizatorice eventa - Ines Matić iz 4Look-a te Mariju Mažar sa Stiluete. Ines je odlično nosila "bold lips - bold winged eyeliner & lashes" look, dok je Marija izabrala nešto sasvim suprotno - soft, peachy i puderaste nijanse, u skladu s haljinom. Bilo mi je zadovoljstvo i užitak raditi sa svima.


Photo by: Stella Mešić


Photo by: Stella Mešić


Ines Matić & Marija Mažar; Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


Photo by: Ivor Mažar


 Photo by: Stella Mešić


Photo by: Stella Mešić


Reportažu s eventa koju je prenio Extravagant možeš pogledati ovdje.

Iako sam "head over heels" zaljubljena u svoju novu boju kose, to nije dio ovog iskustva koje mi je najviše ostalo u sjećanju. Najdraži dio su ljudi. Divni ljudi, oni koji te inspiriraju, s kojima klikneš na prvu, koji zrače pozitivnom energijom i koji ti uljepšaju dan. Ovaj event je bio samo jedna stanica u našem projetku, slijedeća je Hairstyle News festival 25. ožujka, a za izravan prijenos prati naše Instagram profile.

“Here’s to strong women. May we know them. May we be them. May we raise them.”

 

 

You Might Also Like

0 komentari

Copyright © 2020 BeautyWonderlust

Social media

https://www.youtube.com/channel/UCQOs_QoryHF_cpTv0cRq9mQ

https://www.instagram.com/tenaco/

https://www.facebook.com/beautywonderlust/

SEARCH