Hair transformation by 4Look Academy - My experience & giveaway

February 23, 2017


Nedavno sam dobila priliku sudjelovati u projektu zajedno sa salonom 4Look Academy, te još dvije blogerice: Stellom (Parts of the Sun) i Anitom (Noir Ani). Cure sam do tada znala samo preko Instagrama, povremenih komentara i čestih lajkova te mi je bilo drago upoznati ih.  

4Look Academy (link) je frizersko - kozmetički salon i edukacijski centar u Rijeci. Ipak, moram priznati da do tada nisam čula za njih, pa sam odmah istražila o čemu se radi. I zaintrigiralo me. Cijela filozofija, ali i način rada te pristup klijentu su me privukli i odlučila sam sudjelovati. Naime, bili su u potrazi za modelima za bojanje kose čije bi frizure predstavili na događaju povodom Međunarodnog dana žena.




Nakon sastanka i detaljnijih dogovora, 21.02. smo se okupili u salonu, a cijeli proces si mogla pratiti putem Instagram Story na mom profilu (ubrzo će biti još behind the scenes fotki, pa me pratite ondje). :)

Ovakvo je bilo stanje kose prije samog šišanja. Imala sam dosta suhih i ispucalih vrhova pa sam očekivala da ću izgubiti dobar dio dužine, ali nisam. Ovo mi je valjda bilo prvo šišanje u kojem 2cm nisu značila 10cm.
  



Nakon šišanja, uslijedilo je bojanje. Dogovorile smo se koliko visoko želim da boja ide, odnosno željela sam da se napravi lijepi prijelaz između moje prirodne boje na korijenu i ostatka kose. Razlog tome je što se ne planiram bojati svakih mjesec dana kada se počne primijećivati izrast, a želim da i tada kosa izgleda dobro.

Tijekom samog procesa bojanja na mojoj kosi su radile tri osobe. TRI. I bome je potrajalo. Znala sam da će biti dugotrajno i da tu ima hrpa posla pa sam se pripremila na to. Ali ako je meni bilo naporno i neudobno sjediti satima, mogu misliti kako je bilo njima.






Sama atmosfera u salonu je odlična, svi su ljubazni, pažljivi i ono najbitnije - pristupačni. Bila sam upućena u svaki korak, dobila hrpu savjeta općenito o kosi, kao i o njenom održavanju. Moram posebno zahvaliti curama koje su radile na mojoj kosi - Marini, Saneli i Beti. Napravile su odličan posao i izborile su se s mojom zapetljanom kosom.




Što se tiče boje, ovo je mali sneak peak. Inspiracija za sve tri frizure su bile Bottega boce pjenušavog vina. Mene je zapala Bottega Rose Gold.


 (Izvor: 4look.hr)


Oni koji me poznaju znaju da nisam sklona eksperimentiranju s kosom, pogotovo ne s bojom, ali, kada bih i razmišljala koju "neobičnu" boju bih željela nositi na glavi - roza je bila na vrhu popisa. Zato, kada mi je Ines iz 4Look-a poslala prijedloge boja, jedino je ona dolazila u obzir. Stvar je u tome da, da nije ovog projekta, vjerojatno se sama nikada ne bih odlučila na to. Simpatična ekipa te visoka razina znanja i profesionalnosti su cijeli proces učinili "bezbolnim", bez panike i straha da konačan rezultat neće biti dobar.




Sigurno sad očekuješ fotografiju konačne boje i frizure ali... Morat ćeš još malo pričekati. Naime, boje i frizure će biti predstavljene u sklopu eventa "Dan žena uz 4look", 08. ožujka 2017. u 20:00h u 4Look Academy u Rijeci. 

Osim predstavljanja trendova boja za kosu, predstavit će se i Acca Kappa niche parfemi. Za naš styling, uklađen s frizurama, će se pobrinuti La Vetrina (link), a sve će biti popraćeno na portalu Stilueta. Također, moći ćeš degustirati Bottega pjenušava vina te sudjelovati u nagradnoj igri koja obuhvaća:

1. Easy fen Actyva paket (paket obuhvaća šest usluga pranja i njege kose u wellnessu za kosu te feniranja uz korištenje Actyva proizvoda, u 4look Academy) te Bottega Gold prosecco (3 litre),
2. Easy fen Liding paket (paket obuhvaća osam usluga pranja i njege kose te feniranja uz korištenje Liding proizvoda, u 4look Academy) te Bottega Gold prosecco (1,5 litra),
3. Jedan dolazak na manikuru i pedikuru uz trajno lakiranje noktiju na rukama i nogama u 4look Academy te Bottega Gold prosecco (0,75 litara).


Više detalja o nagradnoj igri možeš pronaći na ovom linku.

Ovim putem ću podijeliti tri pozivnice za događaj, a detalje i pravila za sudjelovanje u giveaway-u bit će objavljeni na mom Instagram profilu: @tenaco (link).






You Might Also Like

0 komentari

Copyright © 2020 BeautyWonderlust

Social media

https://www.youtube.com/channel/UCQOs_QoryHF_cpTv0cRq9mQ

https://www.instagram.com/tenaco/

https://www.facebook.com/beautywonderlust/

SEARCH